2020-08-24 08:26:05• hírek • Fizetett tartalom

Ezért érdemes a szatmári Electroluxnál dolgozni

A termelési létesítményekbe és a legújabb technológiákba való befektetéseknek, illetve a személyzet számára ajánlott előnyöknek köszönhetően a termelőipar évről évre egyre kedvezőbb lehetőségeket kínál a munkavállalók számára. Az Electrolux egy olyan elismert gyár Szatmárnémetiben, mely a korszerűsítési megoldásokba történő invesztícióknak és a termelési kapacitás növelésének köszönhetően most növeli alkalmazottainak számát is.

Amennyiben önt is érdekli ez a lehetőség, de nem tudja, milyen előnyökkel jár egy munkahely az Electroluxban, akkor mutatjuk a két legfontosabb okot, melyekért mindenképp megéri benyújtania jelentkezését:

  1. Fizetés és egyéb juttatások – amikor arról van szó, hogy az ember elfogad-e vagy sem egy munkát, az egyik fő szempont a bérezés, melynek összhangban kell lennie az adott pozíció által hordozott felelősséggel. Épp ezért, az egyik legfontosabb dolog, melyet az Electrolux leendő munkatársainak kínál, az a vonzó, versenyképes fizetés és az előléptetési lehetőség. Ennek egyik kiváló példája a „javasolj és nyerj” program, melynek során az alkalmazottak olyan ötleteit várják, melyek javítják a termelési hatékonyságot, biztonságot és minőséget, a legjobb javaslatokat pedig utólag jutalmazzák. A vonzó bérezési csomag mellett a cég biztosítja a két váltásban történő munka lehetőségét, az egyéni munkavédelmi felszerelést, a korszerű öltözőket, valamint az étkezőt is.
     
  2. Új technológiák és modern gyár – annak érdekében, hogy bővítse a termelési kapacitását és nemzetközi szinten is versenyképes munkakörülményeket teremtsen, az Electrolux számos komoly befektetést végzett el, melyeknek elsődleges célja a gyártócsarnok és a raktár kibővítése volt. A két helyiség kibővítése mellett azonban nagy hangsúlyt fektettek a technológiák fejlesztésére is, melynek köszönhetően a gyárban már két, automata tesztelésre is képes szerelősor, egy robotok által is segített festősor és egy, az osztályozási folyamatot hatékonyabbá tevő automatizált tárolási rendszer is van.

Mindezen befektetéseknek, az előnyös bérezésnek és az egyéb előnyöknek köszönhetően az Electrolux az egyik legkeresettebb munkáltató a helyi munkaerőpiacon. Fedezze fel ön is a cég által kínált lehetőségeket, és jelentkezzen az alábbi posztok egyikére: összeszerelő operátor, technikus, robotirányító személyzet, minőségellenőr, elektro-, valamint automatizálási mérnök. A jelentkezéseket a cég székhelyén, a Traian sugárút 23-29. szám alatt lehet benyújtani, vagy továbbítani lehet a daniela.sima@electrolux.com e-mail címre is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: